Pegatec Kapskivor

Kapskivor – Effektiv kapning med lång livslängd

Kapskivor är en viktig del av verktygssatsen för alla som arbetar med metall och liknande material. Att hitta rätt kapskiva för ditt jobb kan göra skillnaden mellan ett effektivt och produktivt arbete och en ineffektiv och frustrerande process. En kapskiva som vi vill belysa är Pegatec kapskivor, som har utvecklats för att ge en jämn och fin kapning av tunna material.

Pegatec kapskiva har en oslagbar lång livslängd och är tillverkade av material som är mycket hårdare och starkare än traditionella kapskivor. Detta betyder att Pegatec kapskivor ger en snabbare och finare kapning upp till 2,5 mm stål. Denna kapskiva är även järn- och sulfatfri, vilket gör att den passar till alla stål, rostfritt och galvat, samt härdat stål.

Kapskivor och dess fördelar

En annan stor fördel med Pegatec kapskivor är dess reducerade värmeutveckling, vilket gör att den fungerar perfekt till kapning i lackerade plåtar. På så sätt kommer inte färgen att skadas under kapningen. Detta kan spara tid och pengar, eftersom det minskar behovet av efterbehandling.

En annan viktig faktor att ta hänsyn till när man väljer en kapskiva är dess periferihastighet, som mäts i meter per sekund. Pegatec kapskivor har en max periferihastighet på 80 m/s, vilket gör att de är mycket effektiva för snabba och precisa kapningar.

Sammanfattningsvis, om du behöver en professionell kapskiva som ger en fin och effektiv kapning av tunna material med lång livslängd, är Pegatec kapskivor det perfekta valet. Dessa kapskivor är tillverkade av hållbara material och har en reducerad värmeutveckling som gör att de fungerar perfekt till kapning i lackerade plåtar. Passa på att utforska Pegatec kapskivor och hitta den perfekta kapskivan för ditt jobb idag.

Om Pegatec

Arv
Den första hartsskivan producerades för 30 år sedan. Med en daglig produktion på 250 000 bitar blir Pegatec en av de största tillverkningskapacitetstillverkarna av enstaka storlek. Innovation och pragmatism låter oss vara det mest inflytelserika företaget i Asien.

Framsteg
Utrustning för ny teknikproduktion ökar successivt med varje år. Med hjälp av ny teknik ger utrustningen erfaren och strikt organiserad personal Pegatec stabil kvalitet och hög effektivitet. Detta gör att Pegatec har stabila marknader och lojala kunder i mer än 90 länder som Kina, Italien, Ryssland, Brasilien, Egypten, Singapore och etc.
Innovation skapar nytt mirakel. Pegatec arbetar hårt för att skapa unika produkter. Pegatec utvecklar och registrerar minst tre praktiska teknikpatent på själva produkten och förpackningen. Det kommer att ge kärnkraftens konkurrenskraft för återförsäljaren och användaren.

Pegatec varumärke
Pegatec har en flygande häst (Gudhäst med vingar) som logotyp vilket blir utmärkande kännetecknet för överlägsen kvalitet med hög prestanda och enastående effektivitet. Det betyder mod, kraft, uthållighet och pålitlighet.

Kapskivor
Pegatec Kapskivor – Lång Livslängd och Professionell Kapning
sv_SESwedish